مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد : با برقراری دیپلماسی مهارت در راستای ایجاد و تقویت روابط دو جانبه در زمینه تقویت نیروی انسانی منافع ملی کشور تأمین می شود .
حبیب الله کارگر در ارتباط با اهمیت و جایگاه دیپلماسی مهارت اظهار کرد : ظهور اقتصاد دانش محور و اهمیت یافتن مهارت نیروی انسانی ، تربیت مهارت های برتر برای تولید کالا با مهارت بیشتر ، تأثیر نیروی کار در مشاغل و گسترش نفوذ اینترنت و آموزش مجازی از جمله ويژگي هايی است كه جهت گیری نظام های آموزشی را به سمت منطقه اي ، بين المللي و بین فرهنگی ضروري کرده است.
وی یکی از قابلیت های اساسی در دیپلماسی برای پاسخی مناسب به دغدغه های کشورها برای تعامل در فضای بین الملل را دیپلماسی مهارت دانست و اضافه کرد : ديپلماسي مهارت اين قابليت را دارد تا با برقراري و تقويت روابط دو يا چند جانبه در زمينه هايي همچون تقويت توانمندي هاي نيروي انساني، تقويت توانمندي هاي فناوري و به طور كلي بهره برداري از تجارب موفق مهارتي ساير كشورها، موجب تأمين منافع ملي كشورها گردد.
وي تصريح كرد : آموزش مربیان آموزش فني و حرفه اي ، استانداردهای آموزشی ، شغل و شایستگی ، طراحی ساختار نظام آموزش مهارتی ، ساخت و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه ای و تولید و تدوین منابع آموزشی از زمينه هاي اجراي دیپلماسی مهارت است .
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بر اعتقاد نخبگان فکری و اجرایی منطقه مبنی بر اهمیت دادن به تقویت و کاربرد دیپلماسی مهارت به صورت یک برنامه کاربردی و رسمی تأکید کرد .
کارگر با تآکید بر فناوری به عنوان یکی از ارکان توسعه کشورهای فاقد منابع طبیعی عنوان کرد : حركت در دو مسير تولید فناوری و انتقال و بومی سازی آن از برنامه های آموزش های فنی و حرفه ای محسوب می شود که باید در هر دو راهکار بسترهایی تدارک دیده شود .
این مقام مسئول در ادامه خاطر نشان کرد : آموزش های فنی و حرفه ای یکی از الزامات برای تولید ، انتقال و بومی سازی فناوری به شمار می رود و اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای در این مسیر از این جهت است که در تولید یا انتقال فناوری به طور قطع مهارت هایی نیاز است که نیروی انسانی برای شاغل شدن در آن باید این مهارت ها را فرا گيرد .
کارگر اعلام کرد : آموزش های مهارتی ظرفیت بسیار خوبی برای برقراری تعاملات بین المللی بین کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی است و در دنیای رقابتی امروز ما باید عرصه هایی را پیدا کنیم که می تواند به توسعه کشورهای منطقه کمک کند و آموزش های مهارتی یکی از این عرصه هاست .
وی یادآور شد : آموزش های مهارتی به دلیل فراگیر بودن مخاطبان از یک سو و ناگزیر بودن کشورها از پرداختن به آن از سوی دیگر زمینه بسیار خوبی برای تعاملات مؤثر بین المللی است .
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 20,ژانویه,2025